Restorana gelen Müşteriyi Karşılama, Yer Gösterme Ve Servis yapılması

Yazar tarih Haz 27th, 2011

Restorana girdiğini gördüğünüz anda misafiri, Nazik bir karşılama, imkânlar dâhilinde müşterinin istediği yeri gösterme ve iyi bir servis restoranın göze daha hoş görünmesini sağlar.

Burada müşteriyi karşılama ile masa takdimi, aperatif sorma ve liste takdimi, sipariş alma ve tavsiyenin önemi, sipariş sırası ve sipariş bonosu tanzimi, servisin öncelikle kime yapılacağı, boşların toplanma tekniği mutfak ve kasa işbirliğinin önemi, hesap devamı »

Kahvaltı Servisi Nasıl Olmalıdır

Yazar tarih Haz 27th, 2011

Neşeli ve istekli bir güne, güzel bir kahvaltı ile başlanıp, sabah kalkıp yeni bir günün programını yapan bir takım düşüncelerle kahvaltıya gelen misafirlerin burada hoş karşılanmaları gerekir. Salona girişten servisin bitimine kadar meydana gelecek bazı terslikler, aksilikler, gecikmeler onların moralini bozar. Oysa sabah kalkan bir kimse iç açıcı birkaç cümle duymak, güzel, aydınlık ve temiz bir salonda kahvaltı etmek ister. Kendisini karşılayan, masasına götüren ve servis yapan görevlilerin iyi davranmalarını ister. Güler yüzlü, enerjik, çalışmaya istekli personel tarafından servis yapılmasını ister. Bu her misafirin en tabii hakkıdır. Çünkü hizmetin karşılığını vermektedir. devamı »

Nişan Ve Düğün Pastaları

Yazar tarih Haz 12th, 2011

Nişan ve Düğün Pastaları İçin Pandispanya Hazırlamak

Pandispanya, pastaların ana hamurudur. Hemen hemen piyasadaki bütün pastalar ve kekler bu hamurla yapılır. Pandispanya Hamurunun Hazırlanması

? Pandispanya Hamurunun Hazırlanması için gerekli Malzemeler devamı »