Sufle

Yazar tarih Nis 24th, 2012

Bugün Çikolata sevenleri çok sevindirip memnun edecek bir tarif veriyorum. Klasik çikolatalı ve tatlı bir lezzet sunacağına inandığım bu harika tarifi hemen denemeye başlayın. devamı »

Anadoluhisarı’nda yemekler yarıştı!

Yazar tarih Nis 20th, 2012

 

Beykoz Anadolu Hisarı Turizm ve Kalkındırma Derneği ?18. Geleneksel Ev Hanımları Arası Yöresel Yemek Yarışması?nı gerçekleştirildi.

Beykoz Güncel in haberine göre,Anadolu Hisarı Turizm ve Kalkındırma Derneği?nin ?18. Geleneksel Ev Hanımları Arası Yöresel Yemek Yarışması? Sabancı Öğretmenler Evi?nde yapıldı. Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek?in de misafir olarak katıldığı yarışmada, yemekler kategorisinde 22, börekler kategorisinde 7 ve tatlılar kategorisinde 15 adet olmak üzere, toplam 44 lezzet yarıştı.

devamı »

Evde Ekmek Yapımı

Yazar tarih Nis 13th, 2012

Hem harika bir lezzet yakalayacağınız hem de yaptığınız ekmeklerle şahane tostlar, sandavichler hazırlayabileceğiniz bir ekmek yapacağız birazdan. Eğer mayalama süresini uzun tutarsanız daha lezzetli olmasını sağlayacaksınız. Una karıştıracağınız hazmı kolaylaştırıcı malzemelerle ekmeği daha yararlı bir besin haline getirebilirsiniz. Mayalama süresi bu ekmeği yaparken diğer basit mayalamalara nazaran biraz uzun olacak. devamı »